Házirend a BiokozmetikArt-ban

 

Kedves Vendégek!

Az alábbiak lépnek érvénybe 2022. 02. 01-től:

1. IDŐPONT FOGLALÁS
Mindennemű időpont foglalás (személyes, telefonos, e-mail, online rendszer, stb.) esetén a foglaló személy automatikusan elfogadja a házirendben foglaltakat (időpont foglalás, érkezés, lemondás/módosítás, késés).

 

2. ÉRKEZÉS
Kérem, a megadott időpontban érkezzen. A kezdés ideje előtt még elpakolok, fertőtlenítek az előző Vendég után, hogy a legkellemesebb légkört biztosíthassam az Ön számára. Ezért, ha túl korán érkezne, nem tudom garantálni a korábbi kezdést, addig kis türelmét kérem.

A pontosság számomra kiemelten fontos szempont. Ezekből adódóan, ha maradna egy pici plusz idő, akkor vendégem lesz egy finom kávéra vagy teára.

 

3. LEMONDÁS / MÓDOSÍTÁS 24 ÓRÁN BELÜL*
Ha legalább 24-48 órával a lefoglalt időpont előtt kapok értesítést módosítás vagy lemondás kérésével, akkor ez következmény nélkül megtehető.

Amennyiben 24 órán belül kerül módosításra vagy lemondásra (személyesen, telefonon, e-mail-en, online foglaló rendszerben, stb.) a lefoglalt időpont, akkor a teljes összeg 80%-a kerül felszámításra. Bérlet és Ajándékutalvány esetében a lefoglalt alkalom felhasználtnak minősül.

* 1 ÓRÁN BELÜL lemondás vagy módosítás esetén a teljes összeg 100%-a kerül felszámításra.
Bérlet és Ajándékutalvány esetében a lefoglalt alkalom felhasználtnak minősül.

A fennmaradó összeg kiegyenlítése történhet személyesen vagy banki átutalással adategyeztetés után, de legkésőbb a következő időpont alkalmával.

 

4. KÉSÉS / ELFELEJTÉS / ELMARADÁS
Kérem, pontosan érkezzen, mert késés esetében nem tudom garantálni, hogy a megadott időn belül végezzek a megbeszéltekkel. (5 perc késést kalkuláltam bele a lefoglalt időbe.)

Amennyiben jelentősen késve érkezne, és a lefoglalt kezelési idő 1/3-a után tudnánk kezdeni, akkor a lefoglalt kezelések teljes összege kerül felszámításra.

Amennyiben egyáltalán nem jelenik meg a lefoglalt időponton, abban az esetben is a teljes összeg 100%-a kerül felszámításra, melynek kiegyenlítése történhet személyesen vagy banki átutalással adategyeztetés után, de legkésőbb egy következő időpont alkalmával.
Bérlet és Ajándékutalvány esetében felhasználtnak minősül a lefoglalt alkalom.