Szőrtelenítések

A szőrtelenítésnek már számos formája létezik. Vannak féltartós és tartós megoldások. Ez utóbbiba tartoznak a gyantával és a véglegesnek mondott szőrtelenítési eljárások. A véglegesnek mondott megoldások sem egészen véglegesek. Hiszen a szervezetünk az önregenerálódáson és annak fenntartásán alapszik. Ha a testünk megfelelően működik, akkor a csont összeforr, a seb begyógyul és a szőr pedig kinő. Véglegesnek akkor mondható a szőrtelenítés, ha a szőrtüsző olyan mértékű károsodást szenved, amiből már képtelen a teljes mértékű regenerálódásra.

Viszont számos lézeres vagy villanófényes eljárás hosszú évekig nyújthat megoldást. 

Dióda lézeres szőrtelenítés

 

  • Gyors, kíméletes, kényelmes
  • Fájdalommentes és biztonságos
  • Tartós megoldás a szőrszálak ellen
  • Széles bőr – és szőrszínskála kezelését teszi lehetővé
  • Évszaktól függetlenül alkalmazható.

Intimgyanta

Amikor intim gyantázáson gondolkodsz, talán még több kérdés merül fel benned, mint láb gyantázásnál. Ezért a következő oldalon minden információt megtalálsz, amire szükséged lehet, akkor is, ha az első alkalom előtt állsz. Ha további kérdések merülnek fel benned, írd meg bizalommal bejelentkezésnél, vagy személyesen is felteheted őket.

Szőrtelenítés wax-szal

A gyantával vagy wax-szal való szőrtelenítés nem végleges, de nagyon tartós, akár 3-4 héten keresztül is szőrtelen és sima marad az adott terület. Emellett a szőrszál szúró és viszkető érzés nélkül képes visszanőni, a borotvált szőrrel ellentétben.

Többféle gyanta típus létezik. Ezek alkalmazása függ a gyantázandó területtől, illetve a bőrérzékenységtől is. Ennek alkalmazása és az igények tisztázása az első alkalommal történik.

Szőrbenövési problémák

Amikor neki állunk a szőrzet eltávolításának (borotva, gyanta, epilálógépek stb.), akkor java részt fel sem merül bennünk az a gondolat, hogy „Vajon ettől majd be fog nőni a szőrszál avagy sem?”. Egészen addig, amíg…

Címünk:

1047 Budapest,

Liszt Ferenc u. 6/b

BiokomzmetikArt

Kedves Vendégem!

2022.09.01-től, kisadózóként csak magánszemélyeknek tudok számlát kiállítani a 2022. évi XIII. törvény 2022.09.01-től hatályos előírásai miatt.

A fentiek értelmében kérem ezt figyelembe venni a szolgáltatás igénybevétele előtt.

 Megértését köszönöm.

 (Előírás miatti figyelem felhívás)

Kapcsolat:

+36 30 432 7109

mezner.noemi(kukac)biokozmetikart.hu

facebook.com/biokozmetikart

Bankkártya elfogadó hely

Nyitvatartás:

Páros hét:                 Hétfő: 9-19

Szerda: 9-19

Péntek: 9-19

Szombat: 9-15

Páratlan hét:            Hétfő: 9-19

Kedd: 14-19

Szerda: 9-19

Péntek: 9-19

Csütörtök és Vasárnap ZÁRVA.