3D HIFU FACELIFTING

HIFU kezelés arcplasztika helyett!

 

A HIFU egy olyan kifinomult és modern technika, amely lehetővé teszi a sebészeti beavatkozás nélküli arcfiatalítást. Speciális tervezésének köszönhetően képes a bőr legmélyebb rétegeiben kifejteni a hatását, és ezáltal megerősíti az arc egész tartószerkezetét. 

 

A 3D HIFU nagy energiájú magasan fókuszált ultrahang rezgésekkel dolgozik. A bőrszövet mélyebb rétegeiben 60-75 C fokra melegíti a szöveteket, mellyel fokozza a kollagén szintézist. A különböző mélységekben a bőr több rétegét is stimuláljuk, így maximális eredményeket érhetünk el a bőr kötőszövetének újjáépítésében.

Gyakori Kérdések

Miben rejlik a HIFU ereje?

A HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) eredményessége a technológiájában rejlik, melynek köszönhetően csakis a célzott területen fejti ki hatását a környező szövetek elkerülésével, a bőrszövet több rétegében is. A mélységek, ahol a HIFU dolgozik: 4,5 mm (SMAS réteg), 3mm (dermis) és 1,5 mm (dermis – a vékonyabb, pl szemkörnyék esetében). Precizitása továbbá, a hagyományos HIFU gépekkel ellentétben, hogy akár 11 sorban is állíthatók a termo koagulációs zónák nagysága, sűrűsége és darabszáma, az arc területének megfelelően a maximális eredményesség elérése érdekében. Ennek köszönhetően a kollagén rostok egyenletesen tudnak fejlődni. 

Egyéb elektrokozmetikai kezelésekkel szemben a leghatékonyabb non-invazív eljárás, amely már eléri a SMAS réteget.  A SMAS réteg az izmok határvonalában elhelyezkedő vékony hártya réteg, mely az idő múltával veszít feszességéből, így az arc kontúrja megereszkedik.

A magas intenzitású fókuszált ultrahang segítségével a SMAS rétegben és a dermisben, másnéven az irhában hoz létre termokoagulációs pontokat, melyek hatására fokozódik a bőr önregenerálódási folyamata, vagyis a neokollagenezis és neoelasztogenezis. A különböző mélységekben a bőr több rétegét is stimuláljuk, így maximális eredményeket érhetünk el a bőr kötőszövet újjáépítésében.

Hogyan zajlik a kezelés?

Minden HIFU kezelést megelőz egy konzultáció. Ilyenkor átbeszéljük az igényeket és egyéb kiegészítő kezelések lehetőségét. Teljeskörű bőrdiagnózist, illetve egészségügyi felmérést végzünk, kizárjuk a kontraindikációkat, és átbeszéljük a kezelés előtti és utáni bőrápolás metódusát.

Maga a kezelés az arc letisztításával kezdődik. Amennyiben szükséges, érzéstelenítő krémet alkalmazok. A ható idő elteltével felrajzolom a kezelési segédvonalakat. A kezelőfejeket a kezelendő terület vastagságának függvényében választom ki. Ezután történik a HIFU FACELIFTING kezelés két mélységben. Közben folyamatosan figyelem a komfortérzeted, különösen ügyelve a maximális biztonságérzetedre. A kezelés végeztével bőrnyugtató krém és fényvédő felkenése történik utóápolásként, illetve még egyszer átbeszéljük az otthoni utóápolás metódusát a maximális eredmény elérése érdekében.

Mennyi időt vesz igénybe a kezelés?

1-1,5 órát a kezelendő terület(ek)től függően.

Fájdalmas a kezelés?

Általában kellemetlen lehet az érzet, de ez személyenként függ a fájdalom küszöbtől és a kezelendő területtől, illetve a bőr vastagságától. Igény szerint van lehetőség érzéstelenítő krémet alkalmazni, amely plusz 20 percet ad hozzá a kezeléshez. 

Lehetnek mellékhatások?

Fontos, hogy a mellékhatások csupán átmeneti jellegűek. Ilyenek lehetnek például a bőrpír, enyhe duzzanat és a kezelt terület túlérzékenysége, melyek pár napon belül elmúlnak.

Azonnal látszódik az eredmény?

Mivel a kollagén termelődésnek, mint minden regenerálódási folyamatnak idő kell, ezért a HIFU kezelés után 2-3 hónappal lesz látványos az eredmény, de még akár a 6. hónapban is folytatódik a rejuvenáció.

Mennyi ideig tart a hatása?

A bőrregeneráció stimulálása következtében a kollagén és elasztin szintézis folyamatosan zajlik. A mimikai ráncok mélysége csökken, megemelkedik az arc kontúrja, és évekkel fiatalabb bőrképet kapunk. Emiatt a teljes hatás akár 1-1,5 évig is tarthat.

Hány alkalom szükséges a tartós eredményhez?

A 3D 11 soros HIFU FACELIFTING kiemelkedő és egyedülálló hatása miatt már egy kezelés elegendő a tartós és látványos eredményhez. Ugyan a kollagén szintézis és a bőrregenerálódási folyamatok személyenként, bőrtípustól és bőrállapottól függően eltérőek lehetnek. Igény szerint 2-3 hónap elteltével megismételhető a kezelés.

Mikor érdemes igénybe venni a HIFU FACELIFTING kezelést?

Az arcbőrünkkel elkezdeni foglalkozni soha sem késő! De a prevenció, azaz a megelőzés tán még fontosabb! Ugyanis a bőrünk feszességért és rugalmasságáért felelős kollagén és elasztin rostok, illetve a hidratáltságért felelős hialuronsav termelődése 30 éves korunk környékén elkezd csökkenni. A 3D HIFU FACELIFTING által hosszabb ideig fenntartható a fiatalos és feszes, tónusos arcbőr, amennyiben a korai mimikai ráncok megjelenésénél vesszük igénybe.

A későbbi években is rendkívül látványos eredményeket érünk el, a bőr megfiatalodik, a ráncok halványulnak, egységesebb és simább bőrképet kapunk.

Mikor nem lehet elvégezni a HIFU FACELIFTING kezelést?

Vannak kizáró okok, amikor nem lehet elvégezni a kezelést. Ilyenek: aktív, gyulladt aknés bőr, vékony-porcelán szerű bőr, ptosis-szemhéjcsüngés, seb a kezelendő területen, fém implantátum, pacemaker, terhesség, szoptatás, migrén esetén, plasztikázott területen, injekciós lipolízis területén, fillerek, botox, sajátzsír-feltöltés esetén 2 hónapon belül, vérzékenység, autoimmun betegségek, epilepszia, herpesz, diabetesz, dermatitisz, bőrgyulladás, duzzanat a kezelendő területen, aktív szisztematikus vagy krónikus betegség, helyi fertőzés, keloid sebhely vagy hiperplasia, bármilyen bőrbetegség, érzékelési rendellenesség, vérzési rendellenesség, véralvadásgátló szerek használata, hemosztatikus diszfunkció, arcplasztika vagy ablatív lézeres arckezelés az elmúlt egy évben, implantátum a kezelendő területen, idegen anyag a kezelendő területen, szteroidos vagy immunszupresszív kezelés.

Nem szteroid gyulladáscsökkentő (pl. aszpirin) használata nem kizáró ok.

Mik a klinikai eredmények?

Az első HIFU kezelés 2007-ben végezték el először. Majd a következő évben feljegyezték az első tanulmányt a technológia eredményességével kapcsolatban. A HIFU hatására a szövetekben beindul a kollagén újratermelődése. További kutatások következtében merősítették, hogy a magasan fókuszált ultrahang csak a szövetek bizonyos rétegében fejti ki hatását. Majd a vizsgálatok után megbizonyosodtak a bőr mélyebb rétegének megvastagodásáról, ahol több kollagén termelődés zajlott.

A tanulmányok és a kezeltek visszajelzései alapján a HIFU kezelés eredményessége 80%-kal magasabb lett, mint más non-invazív arckontúr javító kozmetikai beavatkozások.

Ezen kívül a dupla mélységben történő kezelés még látványosabb és tartósabb eredményeket hozott.

a HIFU arckezelés 2009-ben FDA minősítést kapott a szemöldök liftingre és 2012-ben pedig a megereszkedett nyak és toka bőrének feszesítésére.

Miért egyedülálló a HIFU technológia?
 • A legmélyebben ható és tartós non-invazív bőrfiatalítás
 • A kockázat és a mellékhatás minimális, és nincs lábadozási idő
 • A legerősebb kollagén kontrakciót idézi elő
 • Pontosan fókuszált és célzott kezelést biztosít
 • Mert több mélységben fejti ki hatását: hat a zsírszövetre, izomrétegnél a SMAS rétegre és a kollagén termelődésére
 • És mert csupán egy alkalommal hosszú távú és látványos eredményt lehet elérni.
Mik az előnyei?
 • Személyre szabott kezelés
 • Műtét nélküli és hosszútávú bőrmegújulás
 • Hosszan tartó eredmény
 • Más kezelésekkel jól kombinálható
 • Minden évszakban végezhető
 • Nincs külső sérülés, ezért nincs felépülési idő
 • Minimális kellemetlen bőrérzettel jár
 • Nők és férfiak is igénybe vehetik.
Kinek és milyen korban ajánlott?

Hölgyek és urak egyaránt igénybe vehetik. Az ideális kor 30-65 év körül van. Ugyanis 30 éves korunk környékén kezd csökkenni a rugalmasságért, a feszességért és a hidratáltságért felelős rostok száma és üteme a bőrben. Mint a legtöbb esetben, itt is nagyon fontos a megelőzés. Emiatt már az első mikro ráncocskáknál érdemes elkezdeni a kornak és bőrtípusnak megfelelő kozmetikai kezelést.

A 3D HIFU FACELIFTING kiváló választás akár megelőzés, akár már meglévő ráncok kezelésére, mivel fokozza a kollagén és elasztin termelődését a bőrben, aminek hatására nő ezen rostok száma és javítja az arc bőrszerkezetét, meghosszabbítva ezzel a bőr fiatalságát.

Szükséges hozzá más kezelés?

A 3D HIFU FACELIFTING-gel már önmagában is látványos és tartós eredményeket lehet elérni. Egyéb anti-aging kezeléssel kiegészítve azonban még tovább növelhetjük a bőrszerkezet minőségét és ennek az állapotnak a fenntartását.

Ezért bármely választott kezelendő terület mellé MEGAJÁNDÉKOZZUK! egy:

 • Bőrfeszesítő és feltöltő hatóanyagos arckezelés + szérum bevitele ultrahanggal és
 • Hialuronsavas hidratáló arckezeléssel.
Miért minket válassz?

Nagy hangsúlyt fektetünk a precizitásra és a biztonságra. Épp ezért a legmodernebb fejlesztésű 11 soros HIFU arckezelővel dolgozunk, amely lehetővé teszi a még biztonságosabb, célzottabb és gyorsabb kezeléseket.

A szigorú előírások betartása mellett a megfelelő bőrrétegben – mélységben, megfelelő erősségű és mennyiségű lövésszámot kapod a kezelendő területen belül, ami elengedhetetlen a hatásos kezelés érdekében.

A 3D HIFU FACELIFTING kezelés mellé ráadásul ajándékba kapsz két kiegészítő anti-aging arckezelést is, mely növeli a hatékonyságot és lehetővé teszi a gyorsabb eredmény elérését.

Címünk:

1047 Budapest,

Liszt Ferenc u. 6/b

BiokomzmetikArt

Kedves Vendégem!

2022.09.01-től, kisadózóként csak magánszemélyeknek tudok számlát kiállítani a 2022. évi XIII. törvény 2022.09.01-től hatályos előírásai miatt.

A fentiek értelmében kérem ezt figyelembe venni a szolgáltatás igénybevétele előtt.

 Megértését köszönöm.

 (Előírás miatti figyelem felhívás)

Kapcsolat:

+36 30 432 7109

mezner.noemi(kukac)biokozmetikart.hu

facebook.com/biokozmetikart

Bankkártya elfogadó hely

Nyitvatartás:

Páros hét:                 Hétfő: 9-19

Szerda: 9-19

Péntek: 9-19

Szombat: 9-15

Páratlan hét:            Hétfő: 9-19

Kedd: 14-19

Szerda: 9-19

Péntek: 9-19

Csütörtök és Vasárnap ZÁRVA.