Smink

 

Számomra a smink egy modern művészeti forma, amely napról napra a legváltozékonyabb lehet.

Egy olyan önkifejező eszköz, ami elrejti, vagy épp megmutatja éned egy darabkáját. Ami magabiztossá tesz, felszabadít. Amikor a tükörben is meglátod és mosolyra fakaszt, majd elönt egy érzés, amit mindig érezni szeretnél ezután is.

 

Hiszem, hogy egy megfelelő smink, ami igazodik az alkalomhoz,

ruhádhoz és egyéniségedhez, az megkönnyíti a mindennapokat.

Elegáns egy rendezvényen.

Segítség egy állásinterjún.

Szexi egy randin.

A szép és jó smink az egészséges bőrnél kezdődik, amikor a bőröd megfelelően feszes, hidratált és felszíne selymes tapintású. Éppen ezért, vannak rövid és hosszú távú kozmetikai apró trükkök és gyors megoldások, hogy Számodra is elkészülhessen a szép és jó smink.

Alkalmi és esküvői smink

A hétköznapokban is fontos számunkra, hogy jól nézzünk ki. De amikor az ESKÜVŐ kerül szóba, olyankor valami igazán felejthetetlenre vágyunk. És akkor érezzük magunkat a legjobban, ha kívül-belül összhangban vagyunk saját magunkkal.

Esküvői smink próbával

Amikor esküvői sminken gondolkodsz, rengeteg kérdés merülhet fel benned. Milyen legyen? Nagyon látványos vagy inkább visszafogottabb? Próbával vagy anélkül? Stb.

Szerintem ahhoz, hogy egy smink hozzád és az alkalomhoz 100%-osan igazodni tudjon, elengedhetetlen a próba smink. Ugyanis a próba alatt számos fontos információ kerül még előtérbe, hogy a SMINK eggyé válhasson Veled. Mert akkor leszel magabiztos és varázslatos, amikor Te viseled a sminked, nem pedig fordítva.

A próba alatt erre törekszem. Közben átbeszéljük az elképzeléseidet, és a pontosítás érdekében nyugodtan hozhatsz magaddal képeket is.

A próba végeztével átnézzük, hogy esetleg mi az, amin még változtatni szeretnél, hogy a sminkedre egyáltalán ne legyen gondod a nagy napon.

Örömanya és koszorúslány

A Menyasszony mellett az Örömanya és a Koszorúslány sem maradhat láthatatlan.

Számodra is fontos a tartós és igényes smink, amikor a szeretted férjhez megy.

Örömanyaként is vigyázni kell a sminkeléssel, hogy a megfelelő állagú és hatású alapozót, szemhéj színeket és rúzst válasszunk. Épp ezért az összeállításban törekszem a természetességre és a lágy vonalak hangsúlyozására.

Koszorúslány sminknél is szem előtt tartom az üde és friss smink hatását a tartósság mellett, mert akkor érzed magad jól, ha harmóniában vagy magaddal és az alkalommal.

Nappali smink

Kortól és stílustól függően mindenki számára mást jelent egy nappali smink.

Számomra ez egy visszafogott, natúr, akár no make up make up. Jellemzően matt színekből, letisztult és finom vonalakból áll, de feldobható akár egy kis szájfénnyel vagy egy leheletnyi fényes szemhéj púderrel.

A legjobb kiegészítő a hétköznapokra.

Milyen a szép és jó smink?

A szép és jó smink az egészséges bőrnél kezdődik, amikor a bőröd megfelelően feszes, hidratált és felszíne selymes tapintású. Ennek érdekében fontos az egészséges és kiegyensúlyozott életmód (mozgás, étrend, pihenés, önmegvalósítás), bőrápolás és higiéné, mentálhigiéné.

Számtalan kozmetikai kezelések és otthoni ápolást segítő kozmetikumok támogatják a szép és egészséges bőrkép kialakulását, annak megtartását. Éppen ezért, vannak rövid és hosszú távú apró trükkök és gyors megoldások, hogy Számodra is elkészülhessen a szép és jó smink.

Egy személyes konzultáció keretén belül Te is bepillantást nyerhetsz a személyre szabott megoldások rejtelmeibe.

 

Kinek milyen smink áll jól?

Erre nincs egyszerű vagy kézenfekvő válasz. Vagy talán mégis?

Ma már rengeteg információ érhető el különböző előadásokon, szín elmélet oktatáson, smink tanfolyamokon. De talán a legelterjedtebb gyűjtő csatorna azok az internetes videók, ahol sokan szeretnek kísérletezgetni, esetleg szép és remek alkotásokat bemutatni.

Egy smink jól áll, amikor tetszik a tükörképed. Jól áll, amikor összhangban van a ruházattal és az alkalommal, ami lehet egy séta a parkban a kedveseddel, vagy akár egy munkahelyi rendezvény. Jól áll, amikor a szín elmélethez szerint igazodik a bőröd, hajad és szemed színéhez.

Tehát vannak alapszabályok! Ezek rendszerint azért vannak, hogy megszegjük őket és ízléses kereteken belül megváltoztassuk azokat!

Nos, amint látod, ennyire változó, hogy mikor is áll jól egy adott smink.

 

Azért adok néhány támpontot a szín elmélet szerinti típusokról.

Tavasz: meleg tónusú; haja szőkés vöröses; szeme kék, zöld, világos barna; bőre barackos, fehér vagy szeplős.

Nyár: hideg tónusú; haja platina szőkétől sötétbarnáig; szeme kékes szürkés, zöldes barna; bőre világos, lehet rózsás, rózsaszínes is.

Ősz: meleg tónusú; haja természetes vörös, barna vagy akár bronzos sötétebb barna; szeme világos kék vagy zöld, akár egészen mély barna is lehet; bőre sárgás és barnás is lehet.

Tél: hideg tónusú; haja barna, sötét barna, fekete; szeme világos színű, akár barna is lehet; bőre szinte, mint a porcelán.

Címünk:

1047 Budapest,

Liszt Ferenc u. 6/b

BiokomzmetikArt

Kedves Vendégem!

2022.09.01-től, kisadózóként csak magánszemélyeknek tudok számlát kiállítani a 2022. évi XIII. törvény 2022.09.01-től hatályos előírásai miatt.

A fentiek értelmében kérem ezt figyelembe venni a szolgáltatás igénybevétele előtt.

 Megértését köszönöm.

 (Előírás miatti figyelem felhívás)

Kapcsolat:

+36 30 432 7109

mezner.noemi(kukac)biokozmetikart.hu

facebook.com/biokozmetikart

Bankkártya elfogadó hely

Nyitvatartás:

Páros hét:                 Hétfő: 9-19

Szerda: 9-19

Péntek: 9-19

Szombat: 9-15

Páratlan hét:            Hétfő: 9-19

Kedd: 14-19

Szerda: 9-19

Péntek: 9-19

Csütörtök és Vasárnap ZÁRVA.