Tisztító arckezelés (120 – 140 perc)

A bőr élettani folyamataihoz tartozik a faggyútermelődés, amely egy különleges feladatot lát el. Védi az arcbőrt a kiszáradástól. Alulműködése érzékeny és száraz bőrt eredményezhet, túlműködése viszont eltömítheti a pórusokat, faggyúdugaszok alakulhatnak ki, melyek nehezítik a bőrlégzést és a mikrokeringést, lassítja a sejtek tápanyagellátását, és a gyulladási folyamatok is fokozódhatnak.

A kezelés célja: eltávolítani az elhalt hámsejteket, faggyúdugaszokat, aknét. Gyulladásos folyamatok csökkentése és a faggyútermelődés mérséklése speciális szérummal, melyet ultrahang segítségével a bőr mélyebb rétegeibe juttatok be. A masszázs során tápanyagban, nyomelemekben, vitaminokban gazdag hidratáló masszázskrémet használok, mely növeli a bőr ellenálló képességét, rugalmasságát és feszességét. A masszázs ideje alatt bőröd és lelked is regenerálódik, energiával töltődsz fel.

Ajánlott: 20 éven felülieknek, mitesszeres, kevésbé problémás bőrre, tápanyaghiányos stresszes bőrre.

Folyamat: letisztítás, peeling, tonik, felpuhítás, tisztítás, fertőtlenítés, összehúzó pakolás, szérumos ultrahang kezelés, 30 perces arc- nyak- és dekoltázs masszázs.