LUXUS ARC- ÉS DEKOLTÁZS RÁNCTALANÍTÓ KEZELÉSEK

Növényi őssejt – Aranyló orchidea arc- és dekoltázs kezelés (90 perc)

 

Az emberi bőrben is találhatók őssejtek, ám aktivitásuk az életkor előrehaladtával csökken, a bőr pedig veszít feszességéből. Az őssejtek funkciója ugyanis a javítás, megújulás. Azonban kevésbé aktív állapotban nem tudják megfelelően ellátni feladatukat.

 

Miért növényi őssejt?

A növények osztódó sejtjei omnipotensek, vagyis mindenféle sejt képzésére alkalmasak, így az emberi bőr saját őssejtjeit is kedvezően tudják befolyásolni.

Így a japán orchidea kozmetikai összetevő mellett a keserű narancs ránckisimító, a havasi gyopár sejtregeneráló, a szőlő és az argán fiatalító hatású.

 

Miért az orchidea?

A japán orchidea (calanthe discolor) kivonata jóval hatékonyabban befolyásolja a sejtregenerálódást és rendkívül magas a vízmegkötő képessége. Felerősíti a sejtkommunikációt és támogatja a kollagénszintézist. Mind ezek eredménye a ragyogó és feszes bőr.

Hatása

A növényi őssejtek aktívan támogatják a sejtregeneráló folyamatokat. Mélyen hidratálja és feszesíti a bőrt, mérsékli a szem körüli ráncok mélységét, támogatja a sejt védelmi funkcióit.

Ajánlott: 40 év felett, erősen vízhiányos és tónusát vesztett bőrre.

 

Folyamat

Letisztítás, peeling, tonik, orchidea stem cells szérum, célzott hatóanyag bevitele ultrahanggal, hatóanyagos 30 perces arc-, nyak- és dekoltázsmasszázs, orchidea őssejt szemkörnyék ápolás, orchidea őssejtes mélyhidratáló krémpakolás.

AJÁNDÉK hidratáló kézmasszázzsal!

Engedd, hogy a japán orchidea elvarázsoljon egy virágos kertbe vagy a nyugalom szigetére, és töltődj fel testileg-lelkileg, amíg nálam vagy. Teljes körű megfiatalodás a szemkörnyéknek, arc- nyak és dekoltázsnak, és az igénybe vett kezeidnek.

HV Kollagén & hyaluron bőrstruktúra megújító kezelés (90 perc)

 

A kezelés a Harangvölgyi termékekkel történik. Összetételében tiszta növényi alapanyagokból épül fel, melyet hatékonyan kiegészít az innovatív technológia. 

A hyaluronsav felel bőrünk vízmegtartásáért. Kiemelt szerepet kap a szervezetünkben, mert a bevitt folyadékot meg kell tudni tartani. Főbb jellemzői, hogy saját súlyának ezerszeresét képes megkötni, támogatja a bőrregenerációs folyamatait, és feltölti a bőrszövetet.

A kollagén fontos szerepet játszik az egész szervezetben, ezen belül is a kötőszövetekben. Emellett felelős bőrünk feszességéért. Idővel sajnos csökken jelenléte, emiatt a bőr lassan ráncosodni kezd és petyhüdté válhat.

 

A kezelés végére bőröd ismét rugalmasabb, élettel telibb, puhább és simább lesz.

Ajánlott

30 év felett minden bőrtípusra, főleg tónusát vesztett és vízhiányos bőrre.

 

Folyamat

HV Hyaluronos letisztítás, peeling, tonik, HV kollagén & hyaluron szérum bevitele ultrahanggal, hatóanyagos és HV hyaluronos 30 perces lifting hatású arc-,nyak- és dekoltázs masszázs, HV green alga maszk + szemkörnyék ápolás + ajándék kézmasszázs.

 

ÚJ!Rózsa & alga balance – kombinált bőr ránctalanító és harmonizáló kezelés (90 perc)

Miért a rózsa és az alga?

A rózsa esszencia maximálisan hidratálja a hámréteget, nyugtatja a bőrt. A csipkerózsa kivonat antioxidáns tartalma pedig felgyorsítja a sejtregenerációs folyamatokat. E mellett aroma terápiának is nevezhető. Illóolaja hatással van a limbikus rendszerre, ezáltal nyugtatja elménket is.

A spirulina alga magas klorofil hatóanyag tartalma védi a sejteket a szabadgyököktől, ezáltal lassítja az öregedési folyamatokat. A benne található aminósavak támogatják a sejtek megfelelő működését. Többek között számos ásványi anyag (cink, kálcium, magnézium stb)  és vitamin (Biotin, Pantoténsav, B6, B12) is megtalálhatóak. A különböző gyógynövény kivonatokkal szinergikusan mérsékelik a faggyúkiválasztást, összehúzza a pórusokat a szebb és letisztultabb, harmonikusabb bőr érdekében.

Javaslat: Bőrállapottól, típustól függően, a Rózsa & Alga balance kezelés előtt tisztítás ajánlott.
Választható arctisztítással is.

Hatása

Szabályozza a faggyútermelést, összehúzza a pórusokat, harmonizálja és hidratálja a kombinált bőrt, mérsékli a ráncok mélységét.

Ajánlott: 35-40 éves kortól, kombinált, tág pórusú, szeborreás, vízhiányos bőrre.

 

Folyamat

Rózsa habos letisztítás, ph szabályozó rózsa peeling, hidroabrázió (bármely évszakban) (bővebb információ az express hidratáló kezeléseknél), ph szabályozó rózsa tonik, rózsa krémmaszk, alga kivonat és hyaluron szérum célzott hatóanyag bevitele ultrahanggal, hatóanyagos és rózsaolajos 30 perces arc-, nyak- és dekoltázsmasszázs, alga hidratáló szemkörnyék ápolás, alginát balance maszk.

AJÁNDÉK hidratáló kézmasszázzsal!

Címünk:

1047 Budapest,

Liszt Ferenc u. 6/b

BiokomzmetikArt

Kedves Vendégem!

2022.09.01-től, kisadózóként csak magánszemélyeknek tudok számlát kiállítani a 2022. évi XIII. törvény 2022.09.01-től hatályos előírásai miatt.

A fentiek értelmében kérem ezt figyelembe venni a szolgáltatás igénybevétele előtt.

 Megértését köszönöm.

 (Előírás miatti figyelem felhívás)

Kapcsolat:

+36 30 432 7109

mezner.noemi(kukac)biokozmetikart.hu

facebook.com/biokozmetikart

Bankkártya elfogadó hely

Nyitvatartás:

Páros hét:                 Hétfő: 9-19

Szerda: 9-19

Péntek: 9-19

Szombat: 9-15

Páratlan hét:            Hétfő: 9-19

Kedd: 14-19

Szerda: 9-19

Péntek: 9-19

Csütörtök és Vasárnap ZÁRVA.