DIÓDA LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hogyan működik?

A dióda lézeres szőrtelenítő technológia a fény és hő szelektív dinamikáján alapul. A lézer áthatol a bőr felületén és eléri a szőr gyökerét. A lézersugár célzottan jut el a szőrtüszőbe, ahol a szőrtüszőt gyorsan felmelegíti, ezáltal a szőrtüszőben és a tüsző körül az oxigén ellátottság megszűnik, a mátrix sejtek elpusztulnak. Ezek a sejtek a megszűnő vérkeringés következtében már nem termelődnek újra, a kezelés meggátolja a szőr további növekedését, ezért a kezelés hatása véglegesnek tekinthető.

A szőrtelenítés során a nagy energiájú fény impulzusok a szőrtüszőben található melanint célozzák meg, ezért a lézersugár a környező szöveteket nem károsítja, a kezelés teljesen biztonságos. A dióda lézeres szőrtelenítőgép az egyedülálló hűtési technológiája révén képes bizonyos érzéstelenítő hatást kifejteni a bőrfelületre a lézer kibocsátásával egyidejűleg, ezáltal képes megvédeni a bőrt a sérüléstől, a kezelés nyugtató hatású és fájdalommentes.

 

Milyen testrészeken és mikor javasolt az alkalmazása?

A dióda lézeres szőrtelenítő kezelés a szemkörnyék kivételével az egész arcon és a teljes test felületen alkalmazható, az intim testrészek területén is eltüntethetők a zavaró, folyamatosan növekedő szőrszálak.

A szőrtelenítésnek ez a módja széles bőr- és szőrszínskála kezelését teszi lehetővé, így mindenki számára optimális választás, aki tartós, végleges megoldást szeretne a szőrszálak ellen. A dióda lézeres szőrtelenítőgép egyedülálló szoftvere lehetővé teszi, hogy Ön a bőrtípusának és szőrtípusának megfelelő személyre szabott kezelést kapja. A napbarnított és szoláriumozott bőr is kezelhető vele, esztétikai romlás nélkül, így ez az eljárás évszaktól függetlenül alkalmazható.

 

A dióda lézeres szőrtelenítés előnyei

  • Gyors, kíméletes, kényelmes
  • Fájdalommentes és biztonságos
  • Tartós megoldás a szőrszálak ellen
  • Széles bőr – és szőrszínskála kezelését teszi lehetővé
  • Évszaktól függetlenül alkalmazható.

Szépüljön velünk fájdalommentesen, bőrirritáció nélkül az év bármely időszakában!

Címünk:

1047 Budapest,

Liszt Ferenc u. 6/b

BiokomzmetikArt

Kedves Vendégem!

2022.09.01-től, kisadózóként csak magánszemélyeknek tudok számlát kiállítani a 2022. évi XIII. törvény 2022.09.01-től hatályos előírásai miatt.

A fentiek értelmében kérem ezt figyelembe venni a szolgáltatás igénybevétele előtt.

 Megértését köszönöm.

 (Előírás miatti figyelem felhívás)

Kapcsolat:

+36 30 432 7109

mezner.noemi(kukac)biokozmetikart.hu

facebook.com/biokozmetikart

Bankkártya elfogadó hely

Nyitvatartás:

Páros hét:                 Hétfő: 9-19

Szerda: 9-19

Péntek: 9-19

Szombat: 9-15

Páratlan hét:            Hétfő: 9-19

Kedd: 14-19

Szerda: 9-19

Péntek: 9-19

Csütörtök és Vasárnap ZÁRVA.