3D HIFU FACELIFTING – arcfiatalítás

A HIFU egy olyan kifinomult és modern technika, amely lehetővé teszi a sebészeti beavatkozás nélküli arcfiatalítást. Speciális tervezésének köszönhetően képes a bőr legmélyebb rétegeiben kifejteni a hatását, és ezáltal megerősíti az arc egész tartószerkezetét.

A 3D HIFU nagy energiájú magasan fókuszált ultrahang rezgésekkel dolgozik. A bőszövet mélyebb rétegeiben 60-75 C fokra melegíti a célzott szöveteket, mellyel fokozza a kollagén szintézist. A különböző mélységekben a bőr több rétegét is stimuláljuk, így maximális eredményeket érhetünk el a bőr kötőszövetének újjáépítésében.

Miben rejlik a HIFU ereje?

A HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) eredményessége a technológiájában rejlik. Ennek köszönhetően csakis a célzott területen fejti ki hatását a környező szövetek elkerülésével, a bőrszövet több rétegében is. A mélységek, ahol a HIFU dolgozik: 4,5 mm (SMAS réteg), 3mm (dermis) és 1,5 mm (dermis – a vékonyabb, pl szemkörnyék esetében). Precizitása továbbá, a hagyományos HIFU gépekkel szemben, hogy akár 11 sorban is állíthatók a termo koagulációs zónák nagysága, sűrűsége és darabszáma, az arc területének megfelelően a maximális eredményesség elérése érdekében. Ennek köszönhetően a kollagén rostok egyenletesen tudnak fejlődni.

Egyéb elektrokozmetikai kezelésekkel szemben a leghatékonyabb non-invazív eljárás, amely már eléri a SMAS réteget.  A SMAS réteg az izmok határvonalában elhelyezkedő vékony hártya réteg, mely az idő múltával veszít feszességéből, így az arc kontúrja megereszkedik.

A magas intenzitású fókuszált ultrahang segítségével a SMAS rétegben és a dermisben, másnéven az irhában hoz létre termokoagulációs pontokat, melyek hatására fokozódik a bőr önregenerálódási folyamata, vagyis a neokollagenezis és neoelasztogenezis. A különböző mélységekben a bőr több rétegét is stimuláljuk, így maximális eredményeket érhetünk el a bőr kötőszövetének újjáépítésében.

 

BŐVEBB információ a szolgáltatások menüpont alatt.