Couperose / rosacea arckezelés (90 perc)

Állandósult bőrpír az orcákon, melynek több stádiuma és fajtája ismert. Jellegzetessége, hogy tartós bőrpírral, pirosodással, fokozott bőrérzékenységgel jár együtt, és a vékonyabb erek gyakran láthatóvá válnak. Az is előfordulhat, hogy pattanásszerű göböcskék, ún. rosacea acné jelenik meg.

A kezelés célja: a bőr nyugtatása, erek rugalmasságának és a mikrokeringés támogatása, illetve a pangó salakanyag eltávolítása, hidratálás. A tamanu olaja, az aranyvesszőfű virágának kivonata, az édesgyökér- és a ginkgo bioaktív hatóanyagai elősegítik a bőrpír mérséklését. A specifikus szérum és a maszk hatóanyagai, mint acerola- és homoktövis kivonatai, a B5-, B3-, E-, Q10-vitaminok, valamint a gyulladáscsökkentő hatásáról ismert ganoderma gomba kivonataival együtt a problémás bőrkép javulását segítik elő.
Kiegészítve otthoni ápolással.

Ajánlott: ha állandósult vagy visszatérő enyhe bőrpír jelenik meg az orcákon.

Folyamat: Letisztítás, peeling, tonik, méregtelenítő maszk, tisztítás (a problémával nem érintett területen), fertőtlenítés, összehúzó pakolás, speciális szérum, speciális maszk a problémás területen, hidratálás, regeneráló nappali arckrém.

Bio kezelés: 9 500.-